Thuis

Bancle technology

China Bancle technology certificaten
China Bancle technology certificaten
Dank voor uw het harde werken. Uw professionele dienst, kwaliteitsproducten en concurrerende prijs zijn zeer indrukwekkend.

—— Mr.FooCH

Snel reactie en volledig het begrip van wat de eis is van de cliënt, professionele ernstige technologie, gaan wij met de dienst van uw bedrijf akkoord

—— Mr.James

Het perfecte winkelen! wij zijn zeer tevreden met hun hoogte - kwaliteitskaart

—— Mr.West

Ik ben online Chatten Nu

Bancle technology

1 2 3 4 5
Bancle technology Bancle technology Bancle technology Bancle technology Bancle technology

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Bancle RFID
Aantal werknemers : 20~40
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-100,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

   BANCLE-de TECHNOLOGIE is een marktleider in de implementatie van smartcards en bijbehorende producten. Hebben verscheeptd meer dan 100 miljoen producten wereldwijd, kunnen wij cliënten een enorme serie van smartcards, kaartlezers, en toebehoren, samen met RFID-manchetten en zeer belangrijke fobs van RFID, plus RFID-etiketten en markeringen en meer aanbieden!

 

   Onze productiefaciliteiten halen voordeel uit de hele wereld uit recentste technologie-afkomstig. Deze benadering leent zich aan nauw het samenwerken met internationale organisaties om naar huis productietechnieken en producten te brengen die ons toelaten om de recentste innovaties tot onze klanten door te geven. Met onze internationale verbindingen kunt u toegang tot de recentste technologie worden gewaarborgd de wereld van plastic kaarten moet aanbieden.

 

   BANCLE-de TECHNOLOGIE heeft kerncompentence van druk op plastieken en levert dientengevolge een gehele waaier van plastic kaarten die aan de hotelindustrie nuttig zijn. Logeerkamerkeycards, lidmaatschapskaarten, loyaliteitskaarten, POS kaarten, Kuuroordkaarten, Identiteitskaart-kaarten, RIFD-kaarten, vooraf betaalde kaarten en een andere gedrukte plastic kaart die in een hotel kunnen worden gebruikt.

 

   Wij genieten van verhoudingen met de belangrijke slotverkopers. Dit betekent u het vertrouwen en het comfort van het krijgen van dezelfde originele kwaliteit zoals uw slotleverancier hebt. Maar in directe fabrikantenkosten en snellere reactietijden. Onze producten zijn compatibel met alle belangrijke slotfabrikanten, met inbegrip van Saflok, Kaba Ilco, Onity, Miwa, en Ving. RFID-worden de Hotel zeer belangrijke kaarten en RFID-de geloofsbrieven vervaardigd de kwaliteit aan van ISO (Internationale Organisatie voor normalisatie). Onze kaarten en geloofsbrieven van RFID verstrekken nauwkeurig en snel lezen omdat wij de beste hoge frequentie gebruiken die beschikbare spaanders overbrengen.

 

   Bovendien verstrekken wij RFID-de oplossing in te verhinderen gegevensopslag, een de belangrijke markeringen van productie hoge prestaties RFID voor kleinhandels, gezondheidszorg, IT activa, de Industrie, olie & gas verliest, logistische en andere nauwkeurige behoeften van klanten.


   Wij zijn ook professioneel en ervaren voor aangepaste markeringen, die de klanten zullen helpen om speciale en moeilijke RFID-toepassingen op te lossen. Na jaren van technologieonderzoek en ontwikkeling, hebben wij veel grote doorbraak in antenneontwerp, oplossingsontwikkeling en automatiseringsmateriaal, vooral in dubbele de frequentiemarkeringen van EAS/RFID, RFID-bandmarkering, metaalmarkering op hoge temperatuur, flexibel metaalmarkering, wasserijmarkeringen, juwelenmarkeringen, enz. gemaakt.

Contactgegevens
Bancle technology

Contactpersoon: Mr. kenny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)